• Maatwerk
 • Betrokken en deskundige hulp

Investeer in jezelf en in je toekomst!


   Tarieven 

   Product Prijs
   Praktijkafspraak €  75,00
   Schrijftherapie € 385,00
   Onderzoek + advies €  90,00

   Vergoedingen

   De diensten vanuit Praktijk Hart vs Brein worden niet vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar. De minimale vergoeding en de gestelde richtlijnen sluiten niet/onvoldoende aan om aan blijvend herstel te kunnen werken. 

   De meeste werkgevers hebben (jaarlijks) budget voor duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie.

   Klik hier voor meer informatie.

   Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken.

   Klik hier voor meer informatie.

   Betaling en afzeggen

   Voor de betaling ontvang je een mail (met betaallink) die binnen de gestelde termijn voldaan dient te zijn.  

   Betalingsvoorwaarden, klik hier.

   Verplicht eigen risico
   Voor iedereen van 18 jaar of ouder geldt in Nederland een verplicht eigen risico. Dit is een bedrag dat je zelf betaalt als je zorgkosten maakt die vallen onder de basisverzekering. Het verplicht eigen risico in 2021 bedraagt €385,- per verzekerde.


   Aanmelden

   Je kunt je aanmelden door het invullen van het aanmeldingsformulier.

   Van aanmelding naar intake

   Na aanmelding ontvang je gegevens waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke en beveiligde pagina van MijnDiad. Bij de uitnodiging wordt tevens gevraagd om een uitgebreide intakevragenlijst in te vullen. Daarnaast wordt een klachtenmonitor en aanvullende vragenlijst klaargezet binnen MijnDiad.

   Voor meer informatie: info@schrijftherapienederland.nl